LOODVRIJ

ECO Sinkers Inline Safety Drop (Meerdere Opties)

Artikelnummer: ECOSD.
Artikel 1 van 4 Volgende
€ 2,59 (inclusief btw)

Het merk ECO D&M presenteert nieuw gecertificeerd ecologisch sinkers (loodvrij) voor sport- en recreatievisserij.

 • Zal iets donkerder opkleuren wanneer in het water
 • Absorbeert eventueel ook enkele grammen soak
 • Inline variant
 • Model: Inline Safety Drop
 • Per stuk
 1. Certificaat: Voor onze producten hebben wij een certificaat dat wanneer het product in contact komt met drinkwater, het niet schadelijk is voor mens en dier.
 2. Universele wartel: Al onze ECO sinkers hebben een universele wartel (Big Eye) waarmee het mogelijk is deze aan elke "loodclip" te bevestigen.
 3. 7-componenten: Alle ECO sinkers bevatten een 7-componenten gewapend betonmengsel, dat niet giftig is, milieuvriendelijk is en voldoet aan alle milieuvoorschriften.
 4. Absorptievermogen: Zelfs het kleinste gewicht van ECO sinker kan het gewicht verhogen met 3 gram en het zwaarste gewicht met 10 gram. ECO sinkers zijn zo ontworpen dat ze na het absorberen van water, booster, dip of ander vloeistof het gewicht, waaronder ze zijn gemarkeerd, niet overschrijden daarom zijn alle onze ECO sinkers paar gram lichter dan vermeld in de titel.
 5. Magnetische eigenschap: Laten we echter de magnetische eigenschap niet vergeten. Bij gebruik van een drop-off systeem kun je ze mooi met een magneet verzamelen en hergebruiken.
 6. Gewichtsvolume: We hebben een hoger gewichtsvolume per cm3 dan alle andere loodalternatieven dus onze producten zijn kleiner.
 7. Balans met zwaartepunt: ECO sinkers zijn in balans met het zwaartepunt om ze gelijkmatig naar beneden te laten zinken zodat ze niet in het water gaan draaien en zorgt voor een zeer goede inhaking.
 8. Tenslotte is dit product al goedgekeurd door 'Green Deal' en geaccepteerd als lood alternatief voor de hengelsport.

ANACONDA:

AVID CARP:

AWA-S LIJNEN:

GEMINI CARP TACKLE:

JAG PRODUCTS UK:

MATRIX INNOVATIONS:

MEERVAL:

© 2013 - 2023 ..... Markerworld.nl ..... Your Carp Tackle Store! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel