Voorraad: Normaal gesproken zijn alle artikelen, die op de site staan, op voorraad! Wij leveren op jaarbasis 98.3% (2021) van de orders binnen 24 uur uit (na ontvangst betaling).
Betalen: iDeal, PayPal, Bankcontact, KBC/CBC, Vooraf overmaken en Betalen bij afhalen. Wanneer je de laatste mogelijkheid aan klikt ontvang je van ons een e-mail met de benodigde gegevens.
Track & Trace code: Je ontvangt van ons een T&T code in de verzend e-mail. Wanneer het pakket in het buitenland wordt overgenomen door een andere vervoerder zal deze code helaas niet werken.
Afleveren: De dag nadat je onze e-mail ontvangt, met de T&T code, wordt er normaal gesproken afgeleverd binnen Nederland. Wanneer het pakket niet in ontvangst genomen kan worden zal deze de volgende dag opnieuw aangeboden, of bij buren afgeleverd, worden (dan wordt daar een bewijs van op het bezorgadres achter gelaten). Pakketten naar het buitenland worden normaal gesproken 2 dagen na ontvangst van de betaling afgeleverd (België & Duitsland). Andere landen tot 5 dagen.
Afhalen: Bestel altijd via de website aub, hier is het bij de opties mogelijk aan te geven -Betalen bij afhalen- en -Afhalen bij winkelier-. Van Maandag t/m Zaterdag is het tussen 10:30 en 14:00 uur mogelijk je aankoop af te halen. Het adres in Nieuwerkerk aan den IJssel (naast Rotterdam) ontvang je van ons per e-mail.
Geen e-mail: Heb je de bestelling afgerond dan krijg je automatisch een e-mail met in de bijlage een orderbevestiging. Ook van de betaling ontvang je een e-mail. Wanneer je deze niet ontvangt dan is het e-mail adres niet goed ingevoerd. In dat geval vragen wij je z.s.m. contact met ons op te nemen via: info@markerworld.nl
B2B: Wij bieden de mogelijkheid voor bedrijven bij ons in te kopen. Info kun je verkrijgen via: info@markerworld.nl t.a.v. B2B. Vermeld in de aanvraag altijd de firma naam, het BTW- en KVK nummer.
Niet aanwezig: Dagen waarop wij niet aanwezig zijn zullen er geen pakketten verstuurd worden. Tevens is afhalen op deze dagen niet mogelijk.

Met vangende groet,

Team Markerworld

AVID CARP:

AWA-S LIJNEN:

DELKIM:

DRYED PARTICELS:

GEMINI CARP TACKLE:

JAG PRODUCTS UK:

MATRIX INNOVATIONS:

MEERVAL:

© 2013 - 2022 ..... Markerworld.nl ..... Your Carp Tackle Store! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel