Welkom op de pagina van Awa-S. Sinds wij deze lijnen uitleveren blijken er enkele punten die verduidelijkt moeten worden. Doen wij op deze manier, het zijn namelijk opmerkingen die voor het gehele assortiment gelden.
De lijndikte: Awa-S geeft de dikte aan tot in duizendste. Dus 0.331 is 33 honderste met een heel klein beetje meer. 0.350 is dus gewoon 0.35 Slijtvast: Awa-S is een van de zeer weinig merken die het Japanse Mitsubishi Novamid NT 70 polymer mag gebruiken. Dit resulteert in een enorm slijtvaste en sterke lijn met een zeer constante dikte. 
Trekkracht: Er worden tov de dikte zeer hoge trekkrachten opgegeven. Deze Fish Test trekkracht mag x0.66 gedaan worden om de 'kale kg trekkracht'  te krijgen. Dan nog ligt deze in de pracktijk een 10-30% hoger dan bij onze collega`s. Wij krijgen dan ook regelmatig de vraag of sommige uitvoeringen geen mono maar gevlochten lijnen zijn. Nee, met uitzondering van de 8 Braid zijn allen gewoon mono lijnen. Opspoelen: Geen gedoe met tegendraads, stenen op het label of opspoelhulpjes... alle Awa`S lijnen kunnen het beste een half uurtje in lauw water geplaatst worden en dan, onder lichte druk, opspoelen met de spoel nog steeds in het water. Doe je dit aan de waterkant, pak even een emmertje water zodat de lege spoel niet in het water achterblijft.
Enjoy the Game!

Sorteer op

ANACONDA:

AVID CARP:

AWA-S LIJNEN:

GEMINI CARP TACKLE:

JAG PRODUCTS UK:

MATRIX INNOVATIONS:

 

© 2013 - 2023 Markerworld | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel